Bestellen en afleveren


Bestellen

Uw werkgever bepaalt in samenwerking met de Account Manager / Lease Adviseur van J&T Autolease de procedure van het bestellen van de leaseauto, inclusief de definitieve keuze van de leverende dealer.

De keuze voor de dealer wordt bepaald door uw werkgever en niet door J&T Autolease. Indien uw werkgever voor de laagste leaseprijs gaat, kiest hij voor de dealer die de hoogste korting biedt.

Nadat J&T Autolease de auto besteld heeft bij de leverende dealer zal de verwachte leverdatum aan uw werkgever schriftelijk bevestigd worden. Bij eventuele wijzigingen in de leverdatum zal J&T Autolease er alles aan doen om u tijdig hierover te informeren.

De leverende dealer zat contact opnemen met u of uw werkgever om een afspraak te maken met betrekking tot de levering van uw leaseauto.

Met betrekking tot aflevering van nieuwe leaseauto’s in de laatste periode van een kalenderjaar is de standaard procedure dat J&T Autolease na 15 november geen auto’s meer op kenteken laat zetten. Dat betekent dat de aflevering doorgeschoven wordt naar het begin van het nieuwe kalenderjaar.

 

Afleveren

Bij het in ontvangst nemen van uw leaseauto wordt u verzocht het ontvangstbewijs te tekenen. Wilt u, voordat u zich met uw handtekening akkoord verklaart, op de volgende punten letten:

  • de auto schadevrij is;
  • de bestelde opties en/of accessoires gemonteerd zijn;
  • de matten, set reservelampen, reservesleutels en een gevarendriehoek aanwezig zijn;
  • Kentekenbewijs deel 1a en 1b

De instructiekaart, groene kaart en brandstofpas (beiden indien van toepassing) worden binnen enkele dagen naar u of uw bedrijf toegezonden. Let op: vanaf 1 september 2015 verstrekken wij niet meer automatisch een groene kaart. Zie ook de informatie onder Berijder, Formulieren, Groene kaart aanvragen.