Leasevormen


Wat is leasing?

De meest logische vraag. Wat is leasing? Vaak is dit niet helemaal duidelijk. Vooral als het niet uw specialiteit is. Bavo Galama laat het de medewerkers van J&T Autolease zélf uitleggen. Bekijk het filmpje en hoor duidelijk & simpel wat leasing is volgens J&T Autolease.

Logoyoutube-50x22

Film Wat is Leasing?

Waarom leasen?

Als auto’s niet uw kernactiviteit is, dan is het leasen van deze bedrijfsmiddelen een logische optie voor u. De investeringen drukken niet meer op uw balans, u hoeft niet te investeren in de aankoop van deze bedrijfsmiddelen (personen- en bestelauto’s). Dit betekent een mindere aanslag op uw werkkapitaal dat u nu kunt besteden aan uw kernactiviteiten.

Klik op een van de leasevormen in het linkermenu voor meer informatie.

Tijdbesparing

Naast het financiële voordeel, levert leasen ook een grote tijdbesparing op. J&T Autolease kan alle werkzaamheden van u over nemen. Dit betekent het overnemen van het beheren, administreren en rapporteren van het gehele wagenpark. Het is tevens mogelijk dat J&T Autolease de volledige communicatie met de berijders overneemt, bijvoorbeeld in het veelal tijdrovende offerte-traject. Dit proces kan eventueel ondersteunt worden door een op maat gemaakte online leasecalculator.

Maatwerk

Auto’s leasen kunt u overal. Maar auto’s leasen zonder spijt achteraf is een ander verhaal. In onze beleving bent u pas echt geholpen met een leaseconstructie die volledig is afgestemd op uw individuele situatie. Maatwerk vereist persoonlijke aandacht, flexibiliteit en expertise van uw leasemaatschappij. Eigenschappen waar J&T Autolease sinds jaar en dag bekend om staat.

Advies

J&T Autolease adviseert tevens de klant over de noodzakelijke periodieke (en wettelijke) aanpassingen van de autoregeling. Bijvoorbeeld door een jaarlijkse analyse van de normbedragen en voorstel tot indexering hiervan.

Onze adviseurs presenteren graag een op maat uitgewerkt voorstel aan u.