Ik wil een afspraak maken

Remco van Lotringen

Commercieel Directeur
+31 (0)6 51486229

Online diensten


Persoonlijk contact en actuele informatievoorziening is voor J&T Autolease en haar klanten van essentieel belang. Om het voor onze klanten nog eenvoudiger te maken, hebben wij een 2-tal online applicaties ontwikkeld.

 

Carmanager

Om uw wagenpark te kunnen volgen is inzicht en controle nodig. Daarom heeft u als wagenparkbeheerder exclusief toegang tot Carmanager. Deze webapplicatie biedt u 24 uur per dag inzage in belangrijke factoren als boetes, schades, brandstofverbruik, milieubelasting en de actuele fiscale waarde. U kunt per berijder doorklikken en de status bekijken.

Wij zetten de prestaties van uw wagenpark af tegen de prestaties van alle leaseauto’s die we op de weg hebben. Op basis hiervan geven wij u een op maat gemaakt besparingsadvies waardoor u direct inzage heeft in uw besparingspotentieel. Daarnaast heeft Carmanagers een data exportfunctie naar Excel voor het maken van managementrapportages.

carmanager

Leasecalculator

Met de Leasecalculator heeft u toegang tot de leaseprijzen van alle leaseauto’s die passen binnen uw mantelovereenkomst. Ook zaken als eigen bijdrage en groene labels ziet u hier vermeld. De Leasecalculator is volledig gericht op uw individuele autoleaseregeling. U kunt de applicatie als wagenparkbeheerder ook beschikbaar maken voor berijders.

leascalculator