Historie


Ruime lease-ervaring

J&T Autolease is in 1986 opgericht door de Gebr. Vullings, die op dat moment een 5-tal succesvolle Opel-dealerbedrijven in Brabant hadden.

Sinds de start is J&T Autolease gestaag gegroeid, zowel autonoom als via krachtenbundeling met anderen. In 1996 is, op verzoek van een aantal relaties, J&T Autolease België opgericht. Hiermee werd ingespeeld op de groeiende vraag naar kwalitatieve leasingdiensten in België. Vervolgens is in 2006 toenmalig zusterbedrijf MAC Lease uit Eindhoven geintegreerd met J&T Autolease.

Een belangrijke stap voorwaarts vormde de integratie met zustermaatschappij A.R.M. Autoleasing in oktober 2010. De Amsterdamse Rijtuigen Maatschappij (A.R.M.) is een bedrijf met een geschiedenis die zelfs teruggaat tot 1881. De tijd nog van paard en wagen. Ruim 30 jaar geleden is A.R.M. Autoleasing gestart met haar leasingactiviteiten en uitgegroeid tot een leasespecialist met een heldere visie op dienstverlening en autoleasing. Met deze stap is J&T Autolease in een klap een belangrijke middelgrote leasemaatschappij in Nederland geworden, met een portefeuille van ruim 10.000 contracten.

Begin 2013 dient een volgend feit zich aan. De Van Mossel Groep (VMG) en De Mandemakers Groep (DMG) nemen samen de leaseactiviteiten van J&T Autolease over. Er is een nieuwe vennootschap opgericht waar ook de autoleaseactiviteiten van twee andere leasemaatschappijen in ondergebracht zijn. De nieuwe combinatie heeft een wagenpark van 42.000 auto’s.