Brandstof


Heeft u een leasecontract inclusief brandstofkosten dan ontvangt u bij de leaseauto een Multi Tank Card (MTC) brandstofpas. Bij elke MTC-brandstofpas hoort een persoonlijk identificatienummer (pincode). De pincode van uw nieuwe pas kunt u hier opvragen. De gevraagde veiligheidscode hoeft u niet in te vullen!

Het kan gebeuren dat u op een andere manier voor een tankbeurt betaalt dan met deze kaart. In dat geval declareert u de brandstofkosten binnen 3 maanden na de eerste tankbeurt online bij Multi Tank Card. Om de declaratie online in orde te maken, heeft u de volgende gegevens nodig:

  • uw pasnummer (19 cijfers)
  • het kenteken van uw leaseauto
  • uw pincode
  • uw originele brandstofbonnen

Voor uw online declaratie gaat u naar de site van Multi Tank Card. Ongeveer 10% van de ingediende declaraties wordt door J&T Autolease steekproefsgewijs gecontroleerd. Daarom is het van belang uw originele brandstofbonnen goed te bewaren. Wettelijk bent u zelfs verplicht om brandstofbonnen voor een termijn van zeven jaar te bewaren! Bij een steekproefcontrole vragen wij u kopieën aan te leveren van de originele brandstofbonnen zodat wij deze kunnen vergelijken met de door u ingediende online declaraties. Een uit de steekproef resulterend afwijkend resultaat wordt teruggekoppeld aan uw werkgever.

Als u voor de eerste keer deze site bezoekt, dient u zich eerst te registreren, u kunt dit doen om een e-mail adres en wachtwoord aan te maken. Vervolgens wordt er een mail bericht gestuurd om uw account daadwerkelijk aan te maken. In de menubalk op het Driver Dashboard, kunt u uw pasgegevens koppelen, zodat u bijvoorbeeld een declaratie kunt indienen. Hiervoor heeft u het pasnummer nodig dat begint met 308107 en de bijbehorende pincode. Uw persoonlijke MTc Driver Dashboard is daarna gereed voor gebruik. U kunt via uw smartphone, tablet of pc gebruik maken van alle handige mogelijkheden van deze webapp, zoals straatparkeren, declareren en tankstations opzoeken. Ook kunt u hier uw transacties en declaraties bekijken.

Bekijk hier de instructie brandstof declareren.

Bekijk hier de handleiding van Multi Tank Card (MTC)

Voor overige vragen of het aanvragen van een Multi Tank Card kunt u contact opnemen met de afdeling Contractbeheer op telefoonummer 013 820 07 00 of per e-mail brandstof@jentautolease.nl.

Kijk hier voor antwoorden op de meest gestelde vragen op het gebied van brandstof.