Referenties


Morgens-logo-gecentreerd-FC-groot

Morgens B.V.

Wij kozen acht jaar geleden voor A.R.M. Autoleasing en toen dat J&T Autolease werd, zijn we gebleven. Wij hebben heel bewust voor een algemene leasemaatschappij gekozen, waar wij elk merk kunnen leasen. Die vrijheid vinden wij even belangrijk als echte ontzorging. Wij willen maximaal focussen op het werk dat wij doen voor onze klanten en zo min mogelijk tijd besteden aan randzaken, zoals auto’s. J&T Autolease is hiermee een partner van waarde”
(bron: Frank van Berkel – magazine People with drive februari 2016)

Vivent_115x115

Vivent
Marjolein van Bladel, Manager Zorg- en Behandelteams Thuiszorg

“We hebben wat onderzoek gedaan en J&T Autolease kwam voor ons met het beste voorstel. Wij kunnen rekenen op betrouwbaar, veilig en schoon vervoer. Het helpt ons te kunnen zorgen met aandacht en inzet.” (bron: magazine People with drive juni 2014)
HavenbedrijfRotterdam_114x114

Havenbedrijf Rotterdam N.V.
Steef Korfker, wagenparkbeheerder

“Havenbedrijf Rotterdam N.V. heeft gekozen voor J&T Autolease omdat ze klein genoeg zijn om betrokken te zijn en groot genoeg om op de hoogte te zijn.”

 

Bavaria_114x114

Bavaria N.V.
Frans-Jozef Swinkels, wagenparkbeheerder

“J&T Autolease zit er bovenop, komt met goede voorstellen en een prima service. Voor ons heeft dit een goede basis gelegd voor ons wagenpark in Nederland en België. Daar heb ik geen spijt van!” (bron: magazine People with drive februari 2013)

 

Zuidzorg2_115x115

ZuidZorg
Martijn Heesterbeek, manager ZuidZorg Service Center

“We zochten een auto die betrouwbaar, zuinig, milieuvriendelijk en betaalbaar is. Daar kozen wij J&T Autolease bij als leasemaatschappij. Wij hadden een voorkeur voor een regionaal bedrijf en uiteindelijk wist J&T Autolease ons met hun mentaliteit, inzet en voorstellen ons het meeste aan te spreken. De reacties van onze medewerkers zijn louter positief. En daarmee zijn we natuurlijk enorm tevreden!”
(bron: magazine People with drive 2013)

 

Efteling_114x114

Efteling B.V.
Mark Tierolf, manager Inkoop

“Of ik tevreden ben? Absoluut! Wij leunen sterk op onze leveranciers. Aan een half woord moet je genoeg hebben en de samenwerking moet niet teveel tijd kosten. Dat loopt prima met J&T Autolease. En dat is mooi, want daardoor kunnen wij ons concentreren op onze kerntaak: het bieden van een sprookjeswereld waar mensen een onvergetelijke dag beleven”(bron: magazine People with drive oktober 2012)